• Reservar 

ImProVet es el teu centre veterinari de referència.

Oferim un servei prèmium únicament per a casos referits. Comptem amb els millors professionals en diagnòstic, cirurgia i formació recolzats per tecnologia d' avantguarda.

< Enrera

Diagnòstic

< Enrera

Cirurgia

A ImProVet tens accés a les darreres tècniques amb la millor tecnologia. A continuació trobaràs les patologies en les que estem especialitzats.

< Enrera

Formació

Cursos presencials sota demanda

Què és?

Tenim els millors professionals en oncologia, diagnòstic, cirurgia i cardiologia, i amb una ampla experiència en l'àmbit de la formació de professionals, disposats a impartir un curs a mida en qualsevol de les seves àrees de expertise.

Recomanat per a veterinaris que desitgen ampliar els seus coneixements en algun dels nostres camps de coneixement. Cursos teòrics i pràctics impartits al nostre propi centre de ImProVet.

Contacta'ns i demana pressupost sense compromís.

< Enrera

Diagnòstic > Ecocardiografia

Què és?

Es una prova d'imatge no invasiva que mitjançant ultrasons, valora la morfologia cardíaca, valvular i pericardíaca, així com la funcionalitat del cor. A més mitjançant el Doppler a l'estudi de fluxos i regurgitacions es poden estimar els gradients cardíacs i definir la severitat de les patologies.
A continuació un llistat de les principals patologies cardíaques associades a races. Pots informar-te per a revisions preventives a cadascuna de les races.
+ info sobre races

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia abdominal genèrica

Què és?

Estudi ecogràfic en el que es valoren tots els òrgans abdominals (bufeta, urèters, pròstata, testicles, limfonodes ilíacs medials, ovaris, ronyons, melsa, limfonodes del jejú, fetge, digestiu, pàncrees i adrenals). L'estudi tot i ser sistemàtic, s'adequa a cada pacient i s´imbrica dins del cas des de la perspectiva del internista.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia pel descart de metàstasi mitjançant Doppler als limfonodes.

Què és?

Valoració dels limfocentres abdominals, peritoneu, retroperitoneu i dels òrgans diana de les metàstasi tumorals. A més es fa un estudi Doppler dels índex semiquantitatius de les artèries intranodals per tipificar l´estat del limfonode.

A continuació un llistat de les principals races amb predisposició al limfoma. Pots informar-te per a revisions preventives a cadascuna de les races.
Alaska Malamute, Beagles, Boxer, Bulldog anglès, Bulldog francès, Bullmastiff, Chow Chow, Cocker Spaniel, Pastor Alemany, Golden Retriever, Labrador Retriever, San Bernat.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia valoració ascitis (Doppler, hipertensió portal, congestió hepàtica)

Què és?

L'ascitis es una situació clínica comú; mitjançant l'estudi ecogràfic abdominal s'avança en el protocol diferencial incloent l'estudi cardíac, valorant-ne les principals causes i completant l'estudi amb Doppler estudiant la congestió hepàtica o la presència i severitat de la hipertensió portal.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia cerca de shunt portosistèmic

Què és?

Caracterització de la anormalitat vascular porto-sistèmica mitjançant l'estudi ecogràfic en mode B i Doppler, descrivint el tamany, posició i recorregut del shunt. D'aquesta manera no cal emprar proves d'imatge avançades, molt més costoses.
A continuació un llistat de les principals races amb predisposició al limfoma. Pots informar-te per a revisions preventives a cadascuna de les races.
Bichó Frisé, Cairn Terrier, Dobermann, Pastor Alemany, Golden Retriever, Irish Wolfhound, Labrador Retriever, Bichó Maltès, Schnauzer, ShihTzu, Yorkshire Terrier.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia amb prova microbombolles

Què és?

Tècnica diagnòstica mitjançant injecció de contrast ecogràfic transesplènic per a categoritzar el shunt portosistèmic. Aquesta nova tècnica desenvolupada pel nostre grup de professionals ja compta amb l'aval de ésser publicada a la revista del Col·legi Americà de Radiologia. A més amb aquesta prova es pot valorar el tancament del vas després de la cirurgia.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia massa abdominal amb punció

Què és?

Punció ecoguiada per avaluació citològica. Es realitza amb agulla fina, no sent necessari fer proves de coagulació ni anestesia general.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia toràcica amb punció

Què és?

Punció ecoguiada per a estudi de vessaments pleurals, pericàrdics o masses toràciques. Es realitza amb agulla fina, no sent necessari fer proves de coagulació ni anestesia general.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia laríngia

Què és?

Valoració funcional de la laringe mitjançant l'estudi ecogràfic. Es pot apreciar la morfologia i la mobilitat dels aritenoides. No requereix sedació evitant així els falsos positius que succeeixen a la laringoscòpia.

< Enrera

Diagnòstic > Ecografia ocular

Què és?

Estudi ecogràfic del globus ocular i la zona retrobulbar amb sonda d'alta freqüència. Es pot valorar la càmera anterior, el cristal·lí, els cosso ciliars, el vitri, la retina, la pupil·la del nervi òptic i la zona retrobulbar.

< Enrera

Diagnòstic > Holter

Què és?

Estudi electrocardiogràfic durant 24 hores; mitjançant un disc dur receptor s'estudia l'activitat elèctrica cardíaca durant un dia sencer poguent així detectar arítmies que no es diagnostiquen fent servir un electrocardiograma de rutina.
Recomanat per a qualsevol animal amb complexes prematurs ventriculars en un electrocardiograma, així com Boxers i Dobermans. Pots informar-te per fer revisions preventives en aquestes races.

< Enrera

Diagnòstic > Altres estudis ecogràfics

Què és?

Es realitzen altres estudis ecogràfics, muscle-esquelètics, bulles timpàniques, transfontanelars, valoració d'implantació ureteral en funció de la necessitat de l'animal.

< Enrera

Diagnòstic > Citologies

Què és?

Estudi de les cèl·lules recollides mitjançant una punció d'una massa o lesió. Es realitza la tinció adequada a la mostra i es procedeix a la interpretació mitjançant la microscòpia òptica.

La interpretació citològica la portarà a terme el Professor Guillermo Couto

< Enrera

Cirurgia > Cirurgia de síndrome braquicefàlic amb làser CO2

Què és?

Cirurgia sense sang i inflamació mínima amb laser per al síndrome braquicefàlic (estenosi narina i elongació de paladar tou)

< Enrera

Cirurgia > Cirurgia de shunt portosistèmic

Què és?

Cirurgia per al tancament gradual dels shunts portosistèmics extrahepàtics mitjançant l'ús d'anells d´ameroid.

< Enrera

Cirurgia > Cirurgia d'urèters ectòpics

Què és?

Cirurgia per a la reimplantació dels urèters ectòpics, transmurals, en la trígona vesical.

< Enrera

Cirurgia > Cirurgia conducte arteriós persistent

Què és?

Cirurgia cardíaca transtoràcica per al tancament mitjançant lligadura del conducte aòrtic persistent.

< Enrera

Cirurgia > Traumatologia i cataractes

Què és?

La oftalmologia veterinària es centra en la cirurgia de cataractes, un dels aspectes que més ha evolucionat en els darrers anys. Es una microcirurgia, es a dir, que s'ha de fer amb instrumental adequat i es absolutament necessari l'ús d'un microscopi quirúrgic i entrenament especialitzat.

A nivell de traumatologia, les intervencions quirúrgiques van des de convencionals fins a molt complexes, per tant es imprescindible una amplia experiència en el camp.

Ambdós son serveis oferts per ImProVet, on fem servir la tecnologia i la infraestructura necessària i la reconeguda experiència del nostre traumatòleg i oftalmòleg Juan López.

Podeu veure vídeos d'algunes intervencions al nostre Facebook i Vimeo.

Novetats

CONEIXES LA CIRURGIA DE NARINES I PALADAR TOU?

Si tens un client amb un braquicèfal amb problemes respiratoris, tenim la solució: cirurgia amb làser de CO2. Informa-te´n ja a info@improvet.es o truca al 600.921.927.

Tots els drets reservats - Política de privacitat - 600.921.927

Segueix-nos a Pinterest
Castellano | Català | English
Iniciar sessió | Registrar-me